Hellyn Kartonnage
 

Moet u vaak informatie of documentatie afgeven aan klanten, die in mappen of ringmappen steekt? Of moet uw merk goed uit de verf komen in winkelpunten? 

Dan stellen wij ons graag aan u voor als ervaren specialist in het ontwikkelen en produceren van gepersonaliseerde mappen, ringmappen en displays, ordners, klemborden, verzamelmappen, clip-en duo-boxen, stalenkaarten, tabbladensets, schrijfmappen, kortom duurzame communicatiedragers in uw huisstijl..

Onze collectie bevat honderden modellen met de meest uiteenlopende afwerkingsvormen. Door onze focus op kwalitatief maatwerk (ook in kleine oplagen) kunnen wij vast en zeker een voorstel op uw maat uitwerken.

Wilt u graag samples van een map, ringmap of display? Wilt u meer informatie over onze producten of een vrijblijvend gesprek? Stuur ons een mail, of bel ons op 056/66 67 71. 

U kan zich alvast informeren over het aanbod op deze website.

 

ONS VERHAAL

Hellyn Kartonnage is een Westvlaams familiebedrijf in de tweede generatie, in 1962 opgericht door Michiel en Yvonne Hellyn te Ooigem, en nu ondergebracht op het industrieterrein van Wielsbeke, met aan het roer Mieke, Jan en Koen Hellyn. Met Hellyn haal je meer dan 50 jaar ervaring in huis in de productie van kwalitatieve en stijlvolle presentatiemiddelen, gepersonaliseerd in uw huisstijl. Wij garanderen u een goede prijs voor een prima kwaliteit en leveren binnen de afgesproken leveringstermijn.

Onze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven.

HISTORIEK

  • 1962 : Michiel en Yvonne Hellyn starten in Ooigem een drukkerij. Deze evolueert in de loop van de jaren naar kartonnage.  Na diverse investeringen in machines en gebouwen in Ooigem werd in 1990 de productie overgebracht naar de Industriezone van Wielsbeke.
  • 1992 : Ingebruikname van de DA STRATO kleefmachine.
  • 2002 : Start uitbreidingswerken te Wielsbeke tot totale oppervlakte van 5.000 m2.
  • 2004 : Ingebruikname van het nieuwe gebouw en vereniging van de totale bedrijfsactiviteit in de Ooigemstraat te  Wielsbeke.
  • 2006 : Investering in volautomatische kleefmachine EMMECI  tot formaat 100 cm.
  • 2009 : Investering in nieuwe freesmachine.
  • 2009 : Investering in nieuwe kleefmachine Hörauf
  • 2010 : Afwerking met 1 of meerdere ingewerkte magneetsluitingen
  • 2012:  investering in KOLBUS kleefautomaat en groene energie
  • 2013:  Versterking van het sales team met Leen Ide

 

 MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Uiteraard is ook voor Hellyn Kartonnage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en een goede zorg voor de natuur belangrijk. Als vooruitstrevend producent van duurzame communicatiedragers beschikken wij over het FSC-Certificaat, en kunnen u aantonen dat het verwerkte karton en papier afkomstig zijn uit goed beheerde bossen! Daarnaast zijn wij ook lid van de Federatie van de Belgische Grafische industrie (Febelgra) waar u altijd terecht kan voor referenties over ons bedrijf.

 


 

WIE IS WIE ?

MICHIEL HELLYN
STICHTER (+19/05/2003)
YVONNE VANAVERBEKE
STICHTER
MIEKE HELLYN
MARKETING EN VERKOOP
JAN HELLYN
PRODUCTIE
KOEN HELLYN
AANKOOP EN ORDERBEGELEIDING
SOPHIE DOOMS
ORDEROPVOLGING